Hemstädning i Malmö, Lomma, Vellinge & Lund.

Kontakta Pro Pure Städ så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi presenterar oss och går igenom vilka behov du har. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och i vilken omfattning, men givetvis kan vi ge dig råd om vad som är lagom.

Vad gäller tidsåtgången finns tre alternativ:

Hemstädning

1.  Vi kan boka in en tid då vi kommer och tittar på ert hem, och diskuterar priser och vilken hjälp ni vill ha, det är då lättare att uppskatta tidsåtgången för städningen och därför ge ett mer exakt pris. Prisoffert och inledande besök är helt kostnadsfritt!

2.  Ni kan beställa städning för ett visst antal timmar (alltså en bestämd tidsåtgång).

3.  Vi kan komma och provstäda för att se tidsåtgången (detta första besök är rabatterat).


Flyttstädning

Vi vet att kraven på en flyttstädning är mycket höga, att städningen är omfattande och kräver mycket mer än vardaglig städning oavsett om det är en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Du kan känna dig trygg med att vi på Pro Pure Städ alltid följer Mäklarsamfundets rekommendationer om vad som skall ingå i en flyttstädning. Vi garanterar att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda. Andra fördelar med oss är att vi både har kunskap och erfarenhet av flyttstädningar och i genomsnitt utför vi minst en flyttstädning varje dag. Det är allt ifrån små lägenheter till stora hus. Pro Pure Städ erbjuder flyttstädning både för privatpersoner och företag. Vi har flera års erfarenhet av flyttstädning och hjälper dig gärna med den så att du kan fokusera på din nya bostad eller din nya arbetsplats istället för att behöva tänka på att städa den gamla.  


Kontorsstäd

Alla som arbetar på ett kontor vet hur mycket en ren och fräsch miljö betyder för trivseln bland alla som arbetar där. Det påverkar även intrycket som andra personer får av ditt företag när de kommer på besök.

Utöver att ett städat kontor ökar trivseln så har det även blivit viktigare eftersom allt fler idag lider av olika allergier. Med det sagt förstår vi verkligen att olika kontor har olika behov när det gäller städning, vissa behöver städas varje dag andra varannan vecka.

Vi arbetar också med uppföljning och kvalitetskontroller för att säkerställa att du verkligen är nöjd med det vi gör.


Fönsterputsning

Njut av utsikten genom rena fönster. Se solljuset strömma in och sätta sin prägel på färg och form i ditt hem. Genom att putsa fönster regelbundet ökar både trivseln och funktionen i rummen.

Hjälp Hemma ser till att du får professionell fönsterputs för ditt privata hushåll. Vi har interna professionella fönsterputsare med gedigen erfarenhet och utbildning.

De har även med sig medel och verktyg som behövs för att utföra uppdraget.


Trappstädning

Om du vill få dina trappor rena, fina och välkomnande så har du kommit helt rätt.

Varje dag gör vi rent trappor åt många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Malmö.

När entré och trappor är rena och fräscha ökar det trivseln för alla som vistas i fastigheten. Hur ofta du vill ha trappor och entré städade är naturligtvis upp till dig.

Vi ger just dig en lösning som passar dina önskemål.


Storstädning

Storstäda själv?

Visst, det är skönt när det är klart. Men det tar tid. Och det är jobbigt. Slitsamt för din rygg, dina knän och dina händer. Låt oss proffs göra jobbet istället!

Storstädning åt privatpersoner är en tjänst vi rekommenderar innan vi påbörjar en hemstädning. Den kan även beställas separat när ni känner att hemmet behöver ett rejält lyft.

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet.

När du anlitar oss blir ditt hem så rent att det känns som nytt!